Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, amaçlarına ulaşacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, aksiliklerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalet eder.

Rüyada yumurta tavuk görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk yumurtaları görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuktan yumurta çıkarmak ticari faaliyetlerinin artacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine yorulur.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek kariyer edineceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments