Rüyada tavuğun altından yumurta almak

Rüyada tavuğun altından yumurta almak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, her daim allah yolunda olacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen şeyler uzun saatler alan uğraşlara dönüşebilir.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek huzura ve rahata kavuşacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına işaret eder.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak toparlanmasının da uzun süreceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalettir.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk altından yumurta almak aile bireyleri ile tartışacağına, üzüleceğine, yıkılacağına alamet eder.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, beklenen mirasın alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun yumurtasını almak sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası almak gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments