Rüyada tavuk yumurtaları görmek

Rüyada tavuk yumurtaları görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk yumurtaları gördüyseniz:

  • Seni tanıyanları şaşırtabilirsin.

Rüyada tavuk yumurtası almak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada tavuk altından yumurta almak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine işarettir.

Rüyada tavuk ve yumurta görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, sorumluluk alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok tavuk yumurtası görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk ve yumurtalar görmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, bolluk içine olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments