Rüyada tavuğun altında yumurta görmek

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına tabir olunur.

Rüyada tavuğun altında yumurta gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki şüpheleriniz yersiz olmayabilir.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak daha büyük kazançlar elde edileceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalet eder.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tavuk altından yumurta almak başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına tabir olunur.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına yorulur.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurta ve tavuk görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments