Rüyada tavuk yumurtasını görmek

Rüyada tavuk yumurtasını görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada tavuk yumurtasını gördüyseniz:

  • Enerjinin doğru kullanılması maddi kazançlara yanlış kullanılmasıysa, maddi kayıplara neden olabilir.

Rüyada tavuk yumurtası topladığını görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk ve yumurta görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada yumurta tavuk görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yumurta toplamak şerefli bir hayat süreceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak karşılığını bulacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuktan yumurta çıkarmak ibadetlerini de aksatmayacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments