Rüyada tavuk yumurta görmek

Rüyada tavuk yumurta görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine işarettir.

Rüyada tavuk yumurta gördüyseniz:

  • Hemen her alanda insanları etkileyip, peşinizden sürükleyebilirsiniz.

Rüyada tavuk ve yumurta görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine alamet eder.

Rüyada tavuk altından yumurta almak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine inanılır.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk ve yumurtalar görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun yumurtasını görmek iş değişikliğine gidileceğine, güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments