Rüyada tavuk kuluçkası görmek

Rüyada tavuk kuluçkası görmek büyük maddi kayıp verileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, fedakârlıklar yapacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalettir.

Rüyada tavuk kuluçkası gördüyseniz:

  • Geçmişte güzel anılarınız olan düzenlemeler, anlaşmalar veya ilişkiler sorun sinyali verebilir.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine işarettir.

Rüyada tavuk kuluçkası görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine işaret eder.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kuluçkada yumurta görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala tabir olunur.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, yükünün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuluçka yumurta görmek zafer elde edileceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments