Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, eğlenceli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde veya seyahatler esnasında daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük atılımların yapılacağına delalettir.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk kuluçkası görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kuluçkada yumurta görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada kuluçka yumurta görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments