Rüyada kuluçka yumurta görmek

Rüyada kuluçka yumurta görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuluçka yumurta gördüyseniz:

  • Gereken gayreti göstermeniz durumunda işlerin saat gibi işlediğini göreceksiniz.

Rüyada kuluçkada yumurta görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada kuluçka yumurta görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sorunların tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya alamet eder.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada tavuk kuluçkası görmek yapılan hataların düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments