Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, alim ve bilge insan olacağına rivayet eder.

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin gördüyseniz:

  • Komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine işarettir.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalettir.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına yorulur.

Rüyada tavuk kuluçkası görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalettir.

Rüyada kuluçka yumurta görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuluçkada yumurta görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments