Rüyada kuluçkada yumurta görmek

Rüyada kuluçkada yumurta görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, eşinin de kendisi gibi islami kurallara uymaya çalışan, ağzından allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kuluçkada yumurta gördüyseniz:

  • Hadiseyi zorlamamak yararınıza olabilir.

Rüyada kuluçkada yumurta görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına inanılır.

Rüyada kuluçka yumurta görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına alamet eder.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek borçların biteceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk kuluçkası görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek yeni çalışmalara girişileceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine işaret eder.

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments