Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizde eleştirel değil, daha anlayışlı olmanızda fayda var.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine alamet eder.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek neşenin yerine geleceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, büyük bir yenilgi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada tavuk kuluçkası görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuluçka yumurta görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına delalettir.

Rüyada kuluçkada yumurta görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet toptan

Ben ise kuluçkaya yatmış bir tavuk ve kuluçkadan civciv sesleri geliyordu sanırım bir kısım yavrular yumartadan çıkmıştı.

Suzan

Ben ruysmda bir ağaç kötüğbün içinde kuluçkaya yatan bir tavuk gördüm bir yumurtadan vivciv çıkmıştı ama bitanesi daha sağlamdı oda yuvarlanıo elime düşüyordu snne tavuğun yuvası yıkılmak üzereydi onu sağlam, laştırdım taşlarla. Anlamını biken varmı yardımcı olsınlar çok merak ediyorum teşekkürler şimdiden