Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, şansın kapanacağına rivayet eder.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında gelişen durumlar veya olanaklar sizin için yararlı bazı sonuçlar doğuracak olabilir ya da siz bir şekilde oluşan ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk ve yumurtalar görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yumurta toplamak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına işaret eder.

Rüyada tavuk altından yumurta almak özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına inanılır.

Rüyada tavuk yumurtaları görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zor durumların biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mustafa

Tebrikler Allah sizden razı olsun hayirlı işler