Rüyada tavuk ve yumurtalar görmek

Rüyada tavuk ve yumurtalar görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk ve yumurtalar gördüyseniz:

  • Değişimden korkmamalısınız.

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, atılan adımların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuktan yumurta çıkarmak başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun yumurtasını görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek eksiği kendinde bulacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada tavuk ve yumurtalar görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına inanılır.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments