Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına delalettir.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası gördüyseniz:

  • Aradığınız yardımı bulamayabilirsiniz veya diğerlerinin işten kaçmaları veya sorumluluklarından bir haber olmaları sizi rahatsız edebilir.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına işarettir.

Rüyada yumurta yumurtlayan tavuk görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası topladığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, zahmete düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments