Rüyada tavuk yumurta toplamak

Rüyada tavuk yumurta toplamak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına yorulur.

Rüyada tavuk yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada tavuk yumurtası topladığını görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk yumurta toplamak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk yumurtası toplamak sevilen bir kişi olunacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına delalet eder.

Rüyada yumurta ve tavuk görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına yorulur.

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine yorulur.

Rüyada yumurta tavuk görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments