Rüyada tavuk altından yumurta almak

Rüyada tavuk altından yumurta almak maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, dinini yaşayacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına yorulur.

Rüyada tavuk altından yumurta almak gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı güçlendirebilir veya eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada tavuk altından yumurta almak yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa yorulmaktadır.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak eline haram para geçeceğine, insanlar arasında yüceleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, hikmet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına işaret eder.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada tavuk yumurtası görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek büyük ve güzel işler yapacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments