Rüyada tavşan tüyü görmek

Rüyada tavşan tüyü görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan tüyü gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar fırsat gibi görünen bir konuda ödenmesi gereken bedeller olabilir.

Rüyada tavşan tüyü görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüysüz tavşan görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına delalet eder.

Rüyada tüysüz ördek görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulur.

Rüyada tüylü kalem görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, nazara geleceğine yorulur.

Rüyada yüzü tüylenmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü tüylü görmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada tüysüz inek görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments