Rüyada deve kuşu tüyü görmek

Rüyada deve kuşu tüyü görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, de rahatının yerine geleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, elin bollaşacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına rivayet eder.

Rüyada deve kuşu tüyü gördüyseniz:

  • Değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deve tüyü görmek iflasın eşiğine geleceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüysüz deve görmek eşler arasına kara kedi gireceğine, saygın ve ünlü biri olacağına işarettir.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüysüz muhabbet kuşu görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya yorulur.

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek kırılan kalplerin barışacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine inanılır.

Rüyada yavru deve kuşu görmek rahat bir döneme girileceğine, verimin her geçen gün artacağına işaret eder.

Rüyada deve kuşu eti yemek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments