Rüyada tüysüz inek görmek

Rüyada tüysüz inek görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüysüz inek gördüyseniz:

  • Kendinizden yaşça daha büyük insanlarla ilişkilerinize erinizden beklediğiniz sonuçları da alamazsınız.

Rüyada tüysüz inek görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada horoz tüyü yolmak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tüylü tırtıl görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada köpek tüyü görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine inanılır.

Rüyada bacak tüylerinin uzadığını görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada güvercin tüyü görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine inanılır.

Rüyada insan tüyü görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, elinin darlık içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde tüy görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments