Rüyada yüzünü tüylü görmek

Rüyada yüzünü tüylü görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü tüylü gördüyseniz:

  • Tecrübenizi, bilginizi ya da yeteneklerinizi test edebilirsiniz.

Rüyada yüzünde tüy olduğunu görmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yüzünün tüylerini almak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzündeki tüyleri almak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde tüylenme görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine yorulur.

Rüyada yüzünü tüylenmiş görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü tüylenmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments