Rüyada tüysüz tavşan görmek

Rüyada tüysüz tavşan görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüysüz tavşan gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda gergin durumlar veya tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada tavşan tüyü görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tüysüz tavşan görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzde tüy çıktığını görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına inanılır.

Rüyada siyah tüylü örümcek görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaklari tüylü görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, rahatının ve gelirinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzdeki tüyleri almak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüylü acur görmek maddi kayıpların olacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudun tüylenmesini görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments