Rüyada tüysüz ördek görmek

Rüyada tüysüz ördek görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tüysüz ördek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler size zarar verebilir.

Rüyada tüysüz ördek görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde ördek görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ördek kesmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada ördek kafası görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, rahat bir hayata sahip olmaya yorulmaktadır.

Rüyada kedi ve ördek görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işarettir.

Rüyada ördek ayağı görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada ördek civcivi görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi ördek görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments