Rüyada tüylü kalem görmek

Rüyada tüylü kalem görmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada tüylü kalem gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada tüylü kalem görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, dileklerin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına yorulur.

Rüyada ayak tüyü görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada tavuk tüylerini yolmak hoş olmayan sözler işiteceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücut tüyü görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına inanılır.

Rüyada kollarının tüylendiğini görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacak tüyü görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, bir daha kopmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüysüz görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments