Rüyada yüzü tüylenmek

Rüyada yüzü tüylenmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hayırlı haberler getireceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hayatın düzene gireceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü tüylenmek gördüyseniz:

  • Keyfini çıkartın.

Rüyada yüzünün tüylerini almak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde tüy çıkmak yönetici koltuğuna yükseleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına işarettir.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzündeki tüyleri almak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüz tüylerini almak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde tüylenme görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada yüzünde beyaz tüy görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments