Rüyada komşusunun düştüğünü görmek

Rüyada komşusunun düştüğünü görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine rivayet eder.

Rüyada komşusunun düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemelerin sizi mutlu edip etmeyeceği konusunda kafanızda endişeleriniz olabilir.

Rüyada komşunun düştüğünü görmek variyetini çoğaltacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşunun balkondan düştüğünü görmek hasta ise şifa bulacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşusunun düştüğünü görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada komşudan lokum almak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada komşuyla vedalaşmak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun eşini görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet eder.

Rüyada komşuya yoğurt vermek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine delalettir.

Rüyada eski komşunun evine gitmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments