Rüyada tabutun taşındığını görmek

Rüyada tabutun taşındığını görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabutun taşındığını gördüyseniz:

  • Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir.

Rüyada tabutun taşındığını görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun tabutunu görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada diri diri tabuta girmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı yorulmaktadır.

Rüyada anneyi tabutta görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tabutlar görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işarettir.

Rüyada tabutun içine yatmak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin tabutunu görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini tabutta görmek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments