Rüyada diri diri tabuta girmek

Rüyada diri diri tabuta girmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, hüsrana uğratacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada diri diri tabuta girmek gördüyseniz:

  • Kararsız bir imaj çizmeniz zor bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Rüyada diri diri tabuta girmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada diri diri mezara girmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diri mezara girmek düzenli bir işe kavuşulacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada canlı canlı tabuta girmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına inanılır.

Rüyada ölüp tabuta girmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabutun içine girmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, onları koruyup kollayacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı olarak tabuta girmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı tabuta girmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments