Rüyada tabutun içine yatmak

Rüyada tabutun içine yatmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, yeni bir semte taşınılacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tabutun içine yatmak gördüyseniz:

  • Uzun süreli bir soruna veya konuya diğerlerinin farklı açılardan bakmaları, onları onaylamanızı gerektirmiyor.

Rüyada tabutun içine yatmak helal ekmek yiyeceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına işarettir.

Rüyada tabutun üstünde gelinlik görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada tabutun içinde kendini görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığını tabutta görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü tabuta koymak rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini tabutta görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanı tabutta görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments