Rüyada anneyi tabutta görmek

Rüyada anneyi tabutta görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi tabutta gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız mümkündür.

Rüyada anneyi tabutta görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulur.

Rüyada annemi tabutta görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, hastaysa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneni tabutta görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyi tabuta koymak zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hayatın tadına varacağına yorulur.

Rüyada annenin tabutunu görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına yorulur.

Rüyada annesinin tabutunu görmek işlerin yoluna gideceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annemin tabutunu görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesini tabutta görmek ele güne muhtaç olacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments