Rüyada tanıdık birini tabutta görmek

Rüyada tanıdık birini tabutta görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, servet sahibi olacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık birini tabutta gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ilişkileriniz konusunda eskisi kadar yardımcı olmuyor olabilir.

Rüyada tabutun içinde tanıdık birini görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birini tabutta görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, başarıya ve zafere doymayacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığının tabutunu görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına inanılır.

Rüyada tanıdığını tabutta görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada birinin tabutunu görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, büyük bir makama geleceğine delalettir.

Rüyada tabutun içinde kendini görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölü birini tabutta görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen babayı tabutta görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, huşu içinde devam edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments