Rüyada annesinin tabutunu görmek

Rüyada annesinin tabutunu görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, rızkının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin tabutunu gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin.

Rüyada annemi tabutta görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına delalet eder.

Rüyada anneni tabutta görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi tabutta görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, işinde terfi alacağına delalettir.

Rüyada annenin tabutunu görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş annenin tabutunu görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada annesinin tabutunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada annemin tabutunu görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalettir.

Rüyada anneyi tabutta görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments