Rüyada oğlunun tabutunu görmek

Rüyada oğlunun tabutunu görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, stresten uzaklaşılacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun tabutunu gördüyseniz:

  • Çevrede değişikliğe ihtiyacınız var.

Rüyada oğlunu tabutta görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun tabutunu görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, yollarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabutlar görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın tabutunu görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada babayı tabutta görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, para yatıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasını tabutta görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin tabutunu görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, yeni bir ortama girileceğine rivayet eder.

Rüyada cenaze tabutu görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments