Rüyada susamlı poğaça görmek

Rüyada susamlı poğaça görmek geçim derdi çekmeyeceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, itibarının ve makamının artacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada susamlı poğaça gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişileri ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız, yanlış düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada susamlı poğaça görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada susamış birine su vermek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada susam yediğini görmek allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada susam almak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, neşenin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada susam satmak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah susam görmek zararını tamamen kapatacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz susam görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine delalettir.

Rüyada susam çiçeği görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments