Rüyada beyaz susam görmek

Rüyada beyaz susam görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, iyi anlaşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz susam gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri paylaşmalısınız.

Rüyada beyaz susam görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada susamlı poğaça görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil susam görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada susamlı simit almak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada susam satmak sıkıntılarını çözeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Rüyada yüzde susam görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına alamet eder.

Rüyada simit susamı görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada susam çiçeği görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments