Rüyada susamış birine su vermek

Rüyada susamış birine su vermek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına yorulur.

Rüyada susamış birine su vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız dikkat gerektiriyor.

Rüyada susamış birine su vermek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kazancın daha da artacağına yorulur.

Rüyada susamlı ekmek yemek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada susamlı simit almak çekilen zahmetin sona ereceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine işarettir.

Rüyada susam ekmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada simit ve susam görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada susam yağı görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada beyaz susam görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada susam görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments