Rüyada siyah susam görmek

Rüyada siyah susam görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah susam gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada siyah susam görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada susam satmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada susamış köpek görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada susamlı çubuk yemek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, sıkıntıdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada simit ve susam görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına delalettir.

Rüyada susamlı simit almak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, her anlamda feraha kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada susamlı ekmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına inanılır.

Rüyada susam yağı görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments