Rüyada susam almak

Rüyada susam almak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bir beladan kurtulacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kendisini allah yoluna adayacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada susam almak gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz.

Rüyada susam görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada susamlı simit yemek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada susamlı poğaça görmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına rivayet eder.

Rüyada susamış köpek görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada susam çiçeği görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada simit ve susam görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, anne baba duası alacağına rivayet eder.

Rüyada kavrulmuş susam yemek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada sarı susam görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments