Rüyada susam yediğini görmek

Rüyada susam yediğini görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada susam yediğini gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler yapmanız durumunda olumlu sonuçlar ortaya çıkabilir.

Rüyada susam yediğini görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine alamet eder.

Rüyada susam görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına inanılır.

Rüyada yüzünde susam görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, bundan da son derece mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada susamlı ekmek yemek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kavrulmuş susam yemek sıkıntı yaşanacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde susam görmek büyük çaba sarfedeceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işaret eder.

Rüyada siyah susam görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada simit ve susam görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments