Rüyada susam çiçeği görmek

Rüyada susam çiçeği görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, hayırlı haberler duyacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada susam çiçeği gördüyseniz:

  • İşvereniniz veya resmi daireler ya da eğitmenlerinizle olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler olacaktır, akşama doğru genel bir mutluluk havasında olacaksınız.

Rüyada susam çiçeği görmek bereketli günler geçirileceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada simit ve susam görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize yorulur.

Rüyada susam ekmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş susam yemek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada simit susamı görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada susamış birine su vermek nimetin ve kazancın artacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz susam görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada susamış köpek görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments