Rüyada sol elinin kesildiğini görmek

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, bir yere taşınmaya, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada sol elinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla şey isteyen ya da rahatsız edici durumlara neden olabilecek kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada sol eli kesilmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe delalet etmektedir.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işarettir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına tabir olunur.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına yorulur.

Rüyada sol ele altın yüzük takmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına inanılır.

Rüyada sol elin koptuğunu görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments