Rüyada sol kolun kesildiğini görmek

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına yorulur.

Rüyada sol kolun kesildiğini gördüyseniz:

  • Şu aralar olayların üzerine doğrudan giderseniz herşeyi daha çok çıkmaza sokarsınız.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek eşe dosta yardım edileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol eli kesilmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol kolu kesmek sadece kendisini düşüneceğine, hiç istemediği işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada sol kolunun koptuğunu görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments