Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalettir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Gerekli gereksiz maddi yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek zararların üst üste geleceğine, hafif ve iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada sol eli kesilmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine yorulur.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, küslükleri bitireceğine inanılır.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına inanılır.

Rüyada sol baş parmağını kesmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, işinin yoluna gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments