Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda yanlış anlaşılabilir veya yanlış yorumlanabilirsiniz.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına inanılır.

Rüyada sol eli kesilmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine delalettir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol kolda altın bilezik görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada sol kolunun olmadığını görmek edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments