Rüyada sol eli kesilmek

Rüyada sol eli kesilmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, kurulu düzenin bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, karısının çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet eder.

Rüyada sol eli kesilmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, işinizi veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada sol eli kesilmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada sol elin kesildiğini görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalet eder.

Rüyada sol elinin kesildiğini görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına delalettir.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek yaşamının da düzene gireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalettir.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol eli görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol elini görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments