Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek

Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada siyah ve beyaz keçi gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sevgi dolu ilişkiler var.

Rüyada siyah beyaz keçi görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah dağ keçisi görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına alamet eder.

Rüyada siyah keçi yavrusu görmek aile içinde de bereketin artacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah keçi görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments