Rüyada siyah keçi yavrusu görmek

Rüyada siyah keçi yavrusu görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına işarettir.

Rüyada siyah keçi yavrusu gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmanız veya isteklerinizin birebir yerine getirilmesini beklemeniz maddi konularda olumsuz etki yaratabilir.

Rüyada siyah yavru keçi görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada siyah keçi yavrusu görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına yorulur.

Rüyada beyaz keçi yavrusu görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada keçi ve yavrusunu görmek çok daha büyük işlere gireceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada beyaz yavru keçi görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına yorulur.

Rüyada yavru keçi görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada keçi yavruları görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada keçi yavrusu görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments