Rüyada siyah beyaz keçi görmek

Rüyada siyah beyaz keçi görmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işarettir.

Rüyada siyah beyaz keçi gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler için takdir veya destek beklemeniz hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir.

Rüyada siyah beyaz keçi görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek hayallerine kavuşacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah keçi yavrusu görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına delalettir.

Rüyada siyah yavru keçi görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada siyah dağ keçisi görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına işaret eder.

Rüyada siyah keçi görmek ihanet göreceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah keçi kesmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments