Rüyada siyah keçi görmek

Rüyada siyah keçi görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah keçi gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmazlıklar yaşansada, yolun sonunda uyumu yakalayabileceksiniz.

Rüyada siyah keçi yavrusu görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına delalettir.

Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine yorulur.

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah keçi kesmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına işaret eder.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah dağ keçisi görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına delalet eder.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek sorunların üstüste geleceğine, artık rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada siyah beyaz keçi görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments