Rüyada siyah keçi sürüsü görmek

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, ferah bir döneme girileceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına alamet eder.

Rüyada siyah keçi sürüsü gördüyseniz:

  • Ketum davranmak sizin için her zaman çok daha yararlı olabilir.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun ve keçi sürüsü görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz keçi sürüsü görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada bir sürü keçi görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına işarettir.

Rüyada sürü keçi görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına inanılır.

Rüyada sürüyle keçi görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, işlerinin günden güne bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments